Om Guldhammers

Guldhammers er en Take-away grill forretning I Tyrsted Horsens. Vi har specialiseret os i Spyd stegte kyllinger, store lækre burgers, lune sandwich og pitabrød i udsøgt kvalitet.

Vi ønsker ikke for stort et menukort. Vi vil være sikker på det er topkvalitet og helt friske råvarer altid. Samt at vi kan holde ventetiden nede på et minimum.

Butikken åbnede i maj 2016 og ret hurtigt fik vi godt fat i kunderne. Vi er stolte af det vi serverer og ønsker at alle får en super lækker oplevelse. Men vi arbejder hele tiden på at udvikle og lave nye tiltag.

Vi ser os som en del af de lokale i sydbyen og vil altid gerne i dialog med vores kunder. Både Ris og Ros er vigtigt, for at være det foretrukne sted at få sin ”nemme” middag.

Facebook benytter vi rigtig meget til ”nu og her tilbud”. Bla. For at ”minde” folk om vi er der. Men også for at lokke vores kunder til at prøve lidt forskelligt. Vi vil gerne at man tænker Guldhammers når man bliver sulten og får lyst til noget i vores sortiment.

At åbne en Guldhammers var oplagt for os. Vi har haft en del lignende forretninger før. Men det er tilbage i 2007 vi sidst havde butik. Savnet om at være selvstændig og den store kundekontakt manglede vi. Så øjnede vi muligheden og tog springet. Det har vi bestemt ikke fortrudt og er meget glade for vores lille butik.

Navnet Guldhammer er et gammelt slægtsnavn på Louises side. Det fortæller ikke noget om hvad vi laver, men det betyder at vi gerne ligger navn til det vores foretagende.

Vi ser meget frem til jeres besøg
Louise & Steen